Despre noi

Calatoria Noastra

Despre Business Land Restaurant

Daca sunteti in cautarea unui restaurant select, retras de agitatia de zi cu zi, cu preturi competitive, pentru a servi o masa linistita, intr-un ambient placut, inseamna ca ati ajuns unde trebuie.

Echipa Business Land

Nu suntem doar un restaurant, suntem o echipa care am creat, de-a lungul timpului, povesti de succes. Poate, la o simpla cina, am inspirat afaceri, am inspirat oameni, am educat si am motivat prin gust si ambianta.

Succesul durabil se datoreaza unui ansamblu de gesturi ce definesc un mod de viata.  Masa este locul unde incepe calatoria.

Bucataria si mancarea noastra nu sunt doar o simpla lista de ingrediente sau o demonstratie a abilitatilor tehnice culinare. Sunt, mai degraba, o naratiune a peisajului Bucurestean.

banner_site1080x1080_restaurant_business_land_papanasi3

Despre Business Land Restaurant

Intr-un minunat decor, calduros si intim, Restaurantul Business Land Bucuresti, situat pe bulevardul Regina Maria Nr. 43, vă îmbie cu merinde tradiționale românești. De cum treceți pragul, intalnesti atmosfera prietenoasa dintr-un restaurant traditional romanesc. Aici veți simți atmosfera profund autentică și îndepărtată, creată prin folosirea unor elemente de decor strămoșesc valorificate prin simplitate și bun gust. Fie ca este vorba de o intalnire de afaceri, o cina romantica sau savuroasele clipe petrecute alaturi de cei mai buni prieteni sau familie, echipa Business Land Restaurant va intampina mereu cu aceeasi atmosfera de buna dispozitie si preturi mici, cu care si-a cucerit clientii fideli.

Serviciile Noastre

Parcare Gratuita

Restaurantul nostru dispune de 3 locuri de parcare.

Wifi Gratuit

Ai wifi gratuit daca alegi restaurantul din Bucuresti BusinessLand

Livrare

Daca esti acasa sau la job, noi livram mancare si timp liber.

Terasa

Vino la restaurantul nostru din Bucuresti si bucura-te de terasa fie ca e vara sau iarna